VALİ VE HALKLA İLİŞKİLER… - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ VE HALKLA İLİŞKİLER…

Giriş Tarihi: 25 Şubat 2020 - 21:01

Son Güncelleme: 25 Şubat 2020 - 21:01

Bilindiği üzere Valiler,  atandığı İlin  genel  güvenliğini sağlayarak halkın  mutlu olmaları  için çalışmayı kendilerine şiar edinmiş   mülki İdare amirleridir.. Bu bağlamda İlimize atandığı günden beri büyük bir aşkla hizmet eden Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek günlük rutin işleri aksatmadan halkla olan ilişkilerini artan bir hızla sürdürmektedir.  Eşi saygın Sibel hanımefendi de sosyal alandaki etkinlikleri ile bu çalışmalara büyük ölçüde katkı sağlamaktadır…

Halka olan yakınlığı ile bilinen Vali Taşbilek önemli hizmet alanlarından sağlık ve eğitime de büyük ölçüde  destek vermektedir..

Halkla ilişkiler derken bu iş nasıl oluyor diye akla bir soru gelebilir. Haftanın bir gününde makamda kabul edilen yurttaşların uzatılan ellerini hararetle sıkan Valimiz dertlere dava olmayı önemsiyor ve bunda da büyük ölçüde başarıya ulaşıyor. Aldığımız duyumlar bu doğrultuda.. Öte yandan makama ulaşama imkanı olmayan yurttaşlara  hastalara  yoksullara şehit yakınlarına gazilere bizzat ikametgahlarına kadar varıp hal hatır eden Vali Taşbilek, ayrıca mahalle mahalle,  ilçe ilçe ziyaret toplantıları düzenleyerek genel sorunlara da çözüm üretiyor.

Önemli ziyaret gezilerini hastanelerde  şifa bekleyen hastalara yönelik olarak sürdüren Vali Taşbilek, 24 saat esasına dayalı çalışan, askerimizi ,polisimizi, itfaiye teşkilatını da zaman—zaman ziyaret ederek onların çalşma azmine yeterince destek olma gayretlerini de ihmal etmiyor.

 Eğitime büyük ölçüde destek verdiğini bildiğimiz Vali Taşbilek bu alandaki hizmetlerini somut örneklerle kamuoyu ve basınla da paylaşıyor. Nitekim bu alandaki en son ziyaretini geçtiğimiz 21.02.2020 Cuma günü Köse-Salyaz ı ilköğretim Okuluna yaparak öğrenci ve üretmen etkinliklerini yerinde izledi. Beraberinde İl ve ilçe yöneticileri olduğu halde basın ordusu ile  Salyızı okulunda gün boyu incelemelerde bulunan Vali Taşbilek, öğretmen ve  öğrencilerin etkinliklerine katıldı. Resim yaptı, onların  coşkusuna  coşku kattı ve hediyeler dağıttı.

Çalışan tüm görevlilerinin emeğine saygılı olan Gümüşhane halk, çalışanların bu emeğine her zaman saygı duymuştur.Taktir edilen emekler,muhtemel üst görev  atamalarının  daima belirleyicisi olmuştur.

Valimiz sayın Kamuran Taşbilek’in bu özverili çalışması halkımız tarafından  bilinmekte ve  taktir edilmektedir.   Siyasilerimiz başta olmak üzere,  halkımızın da  bu çalışmalara olabildiğince destek vermede özverili davranmış olmaları tıpkı ticaretteki “müşteri  memnuniyeti” gibi. “vatandaş memnuniyeti” olarak  yankılanmakta toplum tarafından da böyle algılanmaktadır.

Temennimiz, karşılıklı bu güven  duygusu  daha  büyük hizmetlere imza atmanın habercisi ve  geleceğe umutla yelken açmamızın da garantisi  olur.

image_print

HABERLER