Halkı Tarafından Sevilen Lider Böyle Karşılanır - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Halkı Tarafından Sevilen Lider Böyle Karşılanır

Giriş Tarihi: 24 Ağustos 2016 - 11:52

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 19:45

Ziyaretler esnasında, taziyeye geldiğini gören mahalle sakinleri, ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen Emrah Sağaz, Muhammed Ali Aksu, Hüseyin Kısa, Ahmet Kocabay ve Mehmet Şefik Şefkatlioğlu’nun ailelerini 21 Ağustos 2016 günü ziyaret etti.

15 Temmuz şehitleri Emrah Sağaz, Muhammed Ali Aksu, Hüseyin Kısa, Ahmet Kocabay ve Mehmet Şefik Şefkatlioğlu’nun Esenler’deki evlerine giden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, şehitlerin yakınları ve aile üyeleri ile görüşerek taziyelerini iletti.

Ziyaretler esnasında, taziyeye geldiğini gören mahalle sakinleri, ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Evli ve 1 çocuk babası olan şehit Hüseyin Kısa, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gecede, Esenler’de bir tankın ezmesi sonucu ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. Karşı durduğu darbecilerin tankı altında kalarak şehit olan 27 yaşındaki Emrah Sağaz ise 1,5 yıllık evliydi ve baba olmaya hazırlanıyordu. FETÖ’nün darbe girişimine tepki göstermek sokağa çıkan 38 yaşındaki Muhammed Ali Aksu da cuntacı askerlerin kullandığı tankın altında kalarak şehit düşmüştü. 15 Temmuz’da FETÖ mensuplarının darbe girişimine direnmeleri esnasında şehit olan Ahmet Kocabay 31, Mehmet Şefik Şefkatlioğlu ise 49 yaşındaydı.

(Kaynak: Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER