TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİ İÇİN 2016 YILI BİR 'MİLAT' MI? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİ İÇİN 2016 YILI BİR ‘MİLAT’ MI?

Giriş Tarihi: 03 Ekim 2016 - 19:24

Son Güncelleme: 05 Ekim 2018 - 22:33

İçinde bulunduğumuz 2016 yılında millet olarak belki bin yıla bedel bir yıl geçiriyoruz. Peygamberimizin övgüsüne mazhar olan bu asîl millet, dünyanın en kanlı darbe girişimi karşısında  15 Temmuz’da ancak bu kadar şanlı olabilirdi.

Allah; 15 Temmuz gecesi  bu milletin yüreğinden korkuyu silip, 7’den 77’ye  bu milleti “Bir Ordu” yaptı. Gece ve gelecek çok karanlıktı ama, Allah’ın verdiği  ferasetle gönül ışıkları yandı, Allah; sevdiği millet için geceleri gündüz, çelikten tankları onların önünde hamur yaptı.

Bütün Dünya şunu çok iyi gördü ki; Bu millet vatanı ve dini uğruna bedenini F-16’lara, tanklara ve kurşunlara siper etti. Bir millet yeniden dirilerek;  Dinine, Vatanına,  Bayrağına, Devletine  sahip çıkmasını bildi.

15 Temmuz Türk Milleti için bir MİLAT oldu.

Neyin MİLADI derseniz;

 Öncelikle, dinine, vatanına, devletine, bayrağına  sahip çıkmanın bir MİLADI oldu. Artık hiç kimse darbe teşebbüsünde bulunmaya cüret bile edemez. Bulunsa bile milyonlarca vatanseveri karşısında bulacağını dost ve düşman çok iyi anladı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan gibi bir liderin; Alem-i İslam’ın ve masum milletlerin de kurtuluşuna vesile olmasına bir MİLAT oldu.

Milletin şefkatini kullanarak büyüyen eli kanlı zalim FETÖ terör örgütünün zalim ve hainliğini tanımamıza ve neslimizi bu örgütün elinden kurtarmamıza bir MİLAT oldu.

Bütün dünyaya 600 sene nam salmış , asırlardır Alem-i İslam’ın bayraktarlığını yapan ve tarihi şereflerle dolu olan Osmanlının torunları olarak özgüvenimizin tekrar yerine gelmesine bir MİLAT oldu.

Yaşanan bu gelişmeler İttihadı İslam’a bir MİLAT oldu.

15 Temmuz’dan sonra görüldü ki ne Avrupa ne Amerika bizim gerçek dostumuz olamaz. 15 Temmuz bu konunun da bir MİLADI oldu.

Birlik ve beraberliğimizle her oyunu bozacağımızın bir MİLADI oldu.

Bunlar gibi daha binlerce MİLAT’lar….

Bütün bu MİLAT’lar şunu gösteriyor ki; Cenabı Allah’ın milletimize olan yardımı devam etmektedir. Bu milleti bu kutlu yürüyüşte asla yalnız bırakmayacaktır. Bu konuda inancımız tamdır. Allah; bu asîl milletin yüzünü güldürecek, önüne de baharı serecektir.

Evet, 2016 yılı yeni bir dönemin ve yeni MİLAT’ların başlangıcı olacaktır.

Bu vesile ile Gazi Meclisimizin yeni yasama yılını  ve alem-i İslam’ın yeni Hicri yılını kutluyorum.

image_print

HABERLER