ÇORUH EDAŞ'ın Gümüşhane çalışmaları Kesintisiz Devam Ediyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ÇORUH EDAŞ’ın Gümüşhane çalışmaları Kesintisiz Devam Ediyor

Giriş Tarihi: 23 Eylül 2016 - 10:35

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 9:53

ÇORUH EDAŞ Gümüşhane çalışmaları Kesintisiz Devam Ediyor

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılı yatırım çalışmalarına devam ediyor.

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacı ile elektrik şebekelerinin yenilenmesi için yatırım çalışmalarına devam ediyor.

Devam etmekte olan yenileme-iyileştirme çalışmaları kapsamında Gümüşhane genelinde 18 köy 2 şehir şebekesi olmak üzere toplam 20 adet proje ile 2016 yılı yatırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar ile yeni trafo ilaveleri, ekonomik ömrünü tamamlamış direklerin değiştirilmesi ve açık iletkenlerin tamamının kapalı olarak tesis edilmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda; 2016 yılı içerisinde Kelkit İlçesi Akdağ Köyü, Öğütlü Köyü, Güneyçevirme Köyü ve Güzyurdu Köyü AG-YG elektrik tesis yenileme-iyileştirme çalışmaları tamamlanmıştır.

        ÇORUH EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü yetkilileri İlerleyen süreçte yatırım programı kapsamındaki diğer projelere ait tesis çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini, hedeflerinin kalkınmak, insanımıza yüksek dünya standartlarını sağlamak ve buna uygun olarak hayat kalitesini yükseltmek olduğunu belirttiler.

image_print

HABERLER