BAŞKAN ÇİMEN’İN 4. YIL TOPLANTISINA GÜMÜŞHANELİLERDEN YOĞUN İLGİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN’İN 4. YIL TOPLANTISINA GÜMÜŞHANELİLERDEN YOĞUN İLGİ

Giriş Tarihi: 05 Nisan 2018 - 21:09

Son Güncelleme: 05 Nisan 2018 - 21:19

*Belediye Başkanı Çimen’in değerlendirme toplantısına 400 kişi katıldı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 5 Nisan 2018 Perşembe günü Ramada otelde düzenlediği geniş katılımlı basın toplantısı ile belediye başkanlığındaki dört yılını STK temsilcileri ve Gümüşhane basını ile paylaştı.

Dört yıllık hizmetlerini sinevizyon gösterisi ve sunu eşliğinde anlatan Başkan Çimen’in toplantısına Gümüşhanelilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Başkan Çimen: “Sizden birisi olarak bu hizmetleri hep beraber yaptık. Bu hizmet ve yatırımların Gümüşhane’ye gelmesinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, çok değerli bakanlarımıza, hemşehrimiz Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’a, hükümetimize, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Av. Akın Demir, GTSO Başkanı İsmail Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Kent Konseyi başkanı Hasan Pir, Muhtarlar Derneği başkanı Gürbüz Demir, Belediye Başkan yardımcılarıı Yusuf Erdem, Şevki Aşkın, Kubilay Bozalan, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye birim müdürleri ve 400 e yakın STK yönetici ve üyesi katıldı..

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’İN 4. YIL TANITIM SUNUSU AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. TIKLAYINIZ

Başkanı Çimen 5.04.2018 tarihli sunum

 

 

 

 

 

image_print

HABERLER