GÜMÜŞHANESPOR BAŞKANI BÜYÜKBAYRAKTAR'IN İSTİFA ETTİĞİ KONUŞULUYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANESPOR BAŞKANI BÜYÜKBAYRAKTAR’IN İSTİFA ETTİĞİ KONUŞULUYOR

Giriş Tarihi: 29 Haziran 2017 - 13:18

Son Güncelleme: 29 Haziran 2017 - 13:18

Gümüşkoza Gazetesi’nin haberi

Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar’ın kulüp başkanlığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Son iki sezondur 1.Lig hedefine play-off finallerinde veda eden Gümüşhanespor’un önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Kaya Büyükbayraktar’ın istifa ettiği, yönetimin bu sürpriz gelişme sonrası en kısa sürede yapılmak üzere olağanüstü genel kurul kararı aldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Gümüşkoza’nın edindiği bilgilere göre; Başkan Büyükbayraktar, kulüp tesislerinde yönetim kuruluyla bir araya gelerek önümüzdeki sezon için Gümüşhanespor başkanlığı görevine devam etmeme kararı aldığını yönetim kuruluna bildirdi. Büyükbayraktar’ın, bundan sonrası için kesin bir dille “Ben artık yokum” diyerek, istifa kararını yönetim kurulu üyelerine açıkladı. Başkan Büyükbayraktar’ın daha önceki röportajlarında da zaman zaman sinyallerini verdiği istifa kararında kendi sağlık sorunlarının yanı sıra son bir yılda yaşanan ailevi problemlerin de etkili olduğu öğrenildi.

Yaşanan gelişmeler sonrasında yönetim kurulu kongre kararı alırken, kulüp başkanlığı için düşünülen muhtemel isimler üzerinde Başkan Büyükbayraktar’ın Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen ile istişare halinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

(Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi – 29.06.2017)

image_print

HABERLER