VALİ OKAY MEMİŞ'TEN GAZİLERİMİZE ONUR YEMEĞİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ OKAY MEMİŞ’TEN GAZİLERİMİZE ONUR YEMEĞİ

Giriş Tarihi: 20 Aralık 2017 - 12:36

Son Güncelleme: 20 Aralık 2017 - 12:36

Vali Okay Memiş tarafından 19 Aralık 2017 salı günü akşamı Gümüşhane gazileri onuruna yemek verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Gümüşhane Ramada otelde verilen yemeğe Vali Okay memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen vc eşi Gülsen Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Hilmi Avan, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve eşi Bilge Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan ve eşi İlke Danışan, Kelkit Kaymakamı ve Şiran Kaymakam Vekili Naif Yavuz, Köse Kaymakamı Mustafa Duruk, Torul Kaymakamı Ertuğrul Aslan, Kürtün Kaymakamı Ekrem Çeçen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, kurum müdürleri, il merkezi ve ilçelerden gelen gaziler ve aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Okay Memiş şunları söyledi:

“Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için ülkenin her tarafında büyük bir mücadele veriyoruz. Ancak güneydoğu da çok daha çetin bir mücadele var. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için görev yapan, hayatını hiçe sayan bütün askerlerimize, polisimize, korucularımıza, jandarmamıza kolaylıklar diliyorum. Artık sadece misak-ı milli hudutlarını sağlama alarak ülkemizin genel güvenliğini maalesef tesis edemiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliği Suriye’den, Orta Doğu’dan, Balkanlardan başlıyor. Dolayısıyla siyasetimizle, politikamızla bütün gönül coğrafyamızda ceddimizin hüküm sürdüğü bütün bu coğrafyada da devam ediyor ve ilelebet devam edecek. Şehit ve gazilerimize minnettarız. Sizlere ne söylesek azdır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yaptığı hizmetleri görünce insan devletiyle gurur duyuyor. Kapımız her zaman ardına kadar açık.”

image_print

HABERLER