VALİ OKAY MEMİŞ’TEN SON TEKNİK DİREKTÖR KURTAR’A HAYIRLI OLSUN TEBRİĞİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ OKAY MEMİŞ’TEN SON TEKNİK DİREKTÖR KURTAR’A HAYIRLI OLSUN TEBRİĞİ

Giriş Tarihi: 30 Ocak 2018 - 19:34

Son Güncelleme: 15 Aralık 2018 - 1:22

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 30 Ocak 2018 Salı günü, hafta sonu oynayacağı Fethiyespor müsabakasının hazırlıklarını Yeni Şehir Stadyumunda sürdüren Gümüşhanespor’u ziyaret etti.

Gümüşhanespor’un yeni teknik direktörü Güvenç Kurtar’a hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Memiş: “Son 2 yıldır finalde kaybeden bir Gümüşhanespor var. Türkiye genelinde neredeyse 1 milyona yakın Gümüşhaneli hemşerimizle bu sene Gümüşhanespor’un şampiyon olmasını çok arzu ediyoruz. Şehir olarak kenetlendik. Ben, milletvekillerimiz, Başsavcım, Ağır Ceza reisimiz, Alay komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Rektör hocamız, belediye başkanlarımızla beraber kenetlendik. Güvenç hocamızdan önce görev alan hocalarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Onlar da ellerinden geleni yaptılar. Güvenç hocamız tecrübeli, Türkiye kamuoyunun çok yakından tanıdığı çok değerli bir isim. Hocamıza ve sporcularımıza güveniyoruz. Bütün yönetime inancımız tam. Ligde 3 puan farkla lideriz. Futbolda her netice var. Biz futbol oynayarak, seyircilerimize çok güzel futbol izleterek kazanmak istiyoruz. Havası sert, insanı mert Gümüşhanelilerin inşallah mutlu sona ulaşacağına inanıyoruz. Hocamıza hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Gümüşhanespor’a şampiyonluk için geldiğini ifade eden Güvenç Kurtar ise yaptığı açıklamada: “Birlik beraberlik içinde olan bir yere geldiğimi düşünüyorum. Şehir, takımına çok büyük destek veriyor. Burada başarı kaçınılmaz. Ben de çok iddialı bir insanım. 2 senedir kaçan şampiyonluk var, bir özlemi var şehrin. Sadece 1. lig değil, süper lige de çıkmak lazım. Hedefimizi daha da büyülteceğiz inşallah. Ben onları düşünüyorum. Çalışacağız ve mutlaka başarılı olacağız. Taraftarımız ve medyamız, şehrin ileri gelenleri, futbolcularımızla hep birlikte bu işi başaracağız” şeklinde konuştu.

Vali Okay Memiş’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Gümüşhansepor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hocamızın bugün buraya ayak bastığında Sayın Valimizle beraber birlikte olmamız bu işe inanmanın bir göstergesi. Esas olan 2 senedir kaçan şampiyonluğu bu sene hocamızla beraber alacağız. Bu şehri şu anda gelinen nokta itibariyle öyle bir noktaya geldi ki turizm filan derken futbol kendi haline geldi. Dünyanın her yerinde yaşayan hemşerilerimizden olumlu tepki var. Hocamızın bizi kabul edip buraya gelmesi de ayrı bir şey. Yılların birikimi, tecrübesi. Biz kendisini spor kamuoyundan çok iyi tanıyoruz. Ben hocamızın bu işi başaracağına inanıyorum. İnşallah bu kupayı sezon bittiğinde bu şehre getirip hep beraber kaldıracağız. Bu şehir buna layık. Çünkü gerçekten 2 yıldır doğru şeyler yapıyoruz. Bizler çok çalışacağız, takdir Allahtan. Bu inançla 5 Mayıs’ı bekliyorum” diye konuştu.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER